Sähköpalvelut 50Hz logo sähköliike Helsinki Espoo Vantaa

Remonttien sähkötyöt - Helsinki, Espoo, Vantaa

Asiakas soittaa sähkömiehelle

Meiltä sähköammattilainen remonttiisi!

Turvalliset ja järkevät ratkaisut sähkökytkentä- ja muutostöihin erilaisissa remonteissa.

Sähköremontilla lisätään käytännöllisyyttä, viihtyvyyttä ja turvallisuutta ja päivitetään vanhentunutta sähkötekniikkaa kodeissa, taloyhtiöissä ja toimitiloissa.

Paras remontti on valmis remontti! Valmista taas ei tule, jos ei koskaan aloita. Onko sinulla aloittamattomia tai keskeneräisiä remontteja?

MAKSUTON KARTOITUSKÄYNTI TILATTUIHIN REMONTTEIHIN!

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!

Teemmekö myös pieniä sähkötöitä ja muutostöitä?
Katso: Sähköasennukset

50Hz - Remonttipalvelu

Onko nyt aika uusia keittiö? Lattialämmitys kylpyhuoneeseen? Paranisiko toimitilojesi tuottavuus osaavalla sähkösaneerauksella? Tilaa meiltä sähkömies toteuttamaan viihtyisämmät ja käytännöllisemmät ratkaisut tilaasi.

Sähköpalvelut 50Hz on palveleva sähköliike lähelläsi. Teemme kotien, yrityskiinteistöjen ja taloyhtiöiden sähkötyöt Vantaan, Espoon ja Helsingin alueella. Ota yhteyttä, niin saat sähkö- ja valaistusasiat kerralla kuntoon. Teemme esimerkiksi saunan, keittiön, työtilojen ja harrastustilojen sekä yritysten toimitilojen ja monenlaisten kiinteistöjen sähköremontit.

Huomaa että, jos suunnittelemaasi remonttiin kuuluu esimerkiksi rakennustöitä saat ne kauttamme kätevästi yhteistyökumppaneiltamme. Halutessasi voit myös etsiä itse sopivan toteuttajan.

Lue lisää toiminnastamme tai kysy lisää 0400-88 33 86.

Onnistunut sähköremontti meiltä

Hyvin onnistunut remontti on tietysti sellainen, jonka lopputulos vastaa toiveita ja tarpeita. Remontin tilaajaa kiinnostaa kuitenkin myös kaksi olennaista asiaa: aikataulu ja kustannukset. Koska haluamme olla pääkaupunkiseudun paras sähköliike, kunnioitamme asiakkaan kanssa sovittua aikataulua. Kokenut sähköasentaja osaa arvioida töihin menevää aikaa ja suunnitella työvaiheet onnistuneesti. Sähköpalvelut 50Hz on luotettava sähköliike, joka suorittaa työt joutuisasti ja yhteydenpito asiakkaan kanssa on kunnossa.

Sähköpalvelut 50Hz:n hinnoittelu on myös yksinkertainen, veloitamme sähköasentajan tuntiveloituksen ja matkakorvaukset. Sähkötarvikkeet veloitamme menekin mukaan.

Remontti käynnissä?

Oletko jo tilannut remontin valitsemaltasi liikkeeltä? Tarkista, että palveluun sisältyy sähkötöiden tekeminen ja että tarjottu tekijä on pätevä sähköasentaja. Jos sähkötöiden tekijä vielä uupuu, ota yhteyttä! Meiltä saat remonttisi sähkötyöt ammattitaidolla. Mikäli et ole vielä valinnut remontin tekijää, muista että kauttamme saat kaikki remontin tekijät kätevästi. Yhteistyökumppaneinamme on rakennusalan kokeneita remontin tekijöitä.

Ota yhteyttä tai lue lisää

Luotettavaa sähköurakointia sopimusten mukaan

Remonttikohteestakin voi saada hinta-arvion, jos työsuunnitelma on selvä. Kotien sähköremontit ovat usein nopeita muutamasta tunnista muutamaan päivään. Kuitenkin juuri sähköremontteihin liittyy usein yllätyksiä, koska vanhojen kytkentojen ja ratkaisujen kunto ja turvallisuus paljastuu usein vasta purkutöiden jo alettua. Varautuminen yllätyksiin nostaa tarpeettomasti urakkahintaa, siksi sähköremontit kannattaakin ammattilaisten kanssa yleensä teettää tuntitöinä. Tuntiveloitus suo joustavuutta ja nopeutta töiden suhteen ja veloitus muodostuu vain tehdystä työstä. Uudisrakentamispuolelle urakkasopimukset sopivat paremmin. Ota yhteyttä ja kysy lisää remontin toteuttamisesta kanssamme!

Kun otat yhteyttä kartoitamme tarpeesi ammattitaidolla. Remonttisuunnitelmasta riippuen katsomme joskus mielellämme työkohteen paikan päällä. Lisäksi arvioimme halutessasi etukäteen töihin tarvittavaa aikaa ja tarvikekustannuksia. Remontin alustava hinta-arvio ja arvio töiden vaatimasta ajasta on joskus mahdollista jo yhteydenoton aikana, mutta monesti on parasta kartoittaa työkohde paikan päällä. Sähköpalvelut 50Hz remonttipalvelun tilaajille kartoituskäynti on maksuton.

Ratkaisumme toimivat myös huomenna

Osaavien ammattilaisten tekemänä sähkötyöt tulevat tehtyä siten, että niistä on iloa ja hyötyä, myös huomenna. Olemme luotettava sähköliike, jonka henkilöstö on koulutettu ja ammattitaitoinen. Kun tilaat sähköremontin meiltä, voit luottaa toteutuksien turvallisuuteen. Kun remontti on tehty hyvän asennustavan mukaan, työn jälki on myös siistiä ja käytetyt ratkaisut asianmukaisia. Se tarkoittaa, että tekemistämme asennuksista ja sähköteknisistä ratkaisuista ei aiheudu turhaa huolta ja päänvaivaa, silloinkaan kun on aika taas huoltaa tai uudistaa samaa kohdetta.
Kaikille asennuksille tehdään käyttöönottotarkastus ja kiinteistön omistaja saa tarvittavat tarkastuspöytäkirjat asennuksista.

Tarvitsetko sähköremontin ja sähköasennuksien toteutukset ripeästi ja osaavasti?

TILAA SÄHKÖREMONTTI!

Tai lue lisää!

Sähkösaneerausta laadukkaasti

Sähköremontin työmaa yrityksen toimitilassa
Tee sähköremontti meidän kanssamme! Saat luotettavan kumppanin, sujuvan projektin ja laadukkaan toteutuksen!

Tarvitsetko luotettavan sähkösaneeraajan toteuttamaan sähköremontin toimitilassasi? Sähköpalvelut 50Hz on sellainen. Saneeraamme liike-, toimisto- ja teollisia tiloja sekä ravintoloita, suur- ja laitoskeittiöitä ym. Olemme vastuullinen kumppani projektiisi, kunnioitamme sovittua ja valmista tulee aikataulussa.

Toimitilojen sähkölaitteiston tulee ennen kaikkea olla turvallinen. Ammattitaitoinen sähköasentaja on koulutettu ja tuntee sähköturvallisuusmääräykset sekä noudattaa niitä. Myös hyvä asennustapa sekä asennettavien materiaalien ja tuotteiden laatu ovat tärkeitä. Meidän kauttamme saat turvalliset ja laadukkaat laitteet ja tarvikkeet. Teemme työmme siististi ja käytetyt ratkaisut ovat turvallisia ja kestäviä.

Ota yhteyttä tai lue lisää

Sähkötyöt kotonasi?

Oletko onnellinen perintökohteen omistaja? Tuliko ostettua vanha, mutta hyvä talo? Muista, että repsottavat pistorasiat, kuluneet johdot ja katkaisijat voivat pahimmillaan olla vakava paloriski. Laitata kodin sähköistys kuntoon meillä ja vältä ikävät yllätykset, jotka sattuessaan ovat varsin suuria kustannuksiltaan.

Kodin sähkötekniikka vanhenee ajan kanssa ja uusimisen aika tulee, kun vanha tekniikka ei enää vastaa tarpeita ja toiveita. Nykyaikaisessa kodissa on paljon enemmän sähkölaitteita kuin ennen. Huomiokin kiinnittyy yhä enemmän myös mukavuuteen ja viihtyvyyteen. Monet haluavat lisätä valaistusta, sähköpisteitä, av-ja telepisteitä. Haaveissa voi olla myös älykästä talotekniikkaa tai automaatiotekniikkaa arkea sujuvoittamaan. Halusitpa yhden huoneen remontin tai koko talon saneerauksen, etsi sähkötöihin aina luotettava sähköliike.

Miten remontin sähkötyöt sitten hoituvat? Kun otat meihin yhteyttä, sähköasentaja tietää mitä kysyä. Vastauksiesi perusteella annamme arvion remonttiin menevästä ajasta ja hinta-arvion työlle ja mahdollisille tarvikkeille. Tarvittaessa teemme kohteeseen ilmaisen kartoituskäynnin ja sovimme remontin yksityiskohdista kanssasi.

Sähköpalvelut 50Hz:ltä saat asiantuntevaa tietotaitoa, laadukasta remontointia ja sujuvaa palvelua. Saat meiltä sähköremonttien toteutukset avaimet käteen -periaatteella, joten sinulla ei tarvitse olla mitään ymmärrystä sähköasioista. Meiltä saat halutessasi apua suunnittelussa, laadukkaat sähkötarvikkeet ja -kalusteet, ammattitaitoisen asennustyön, käyttöönottotarkastukset ja käyttöopastukset. Alusta loppuun saakka voit jättää sähköremontin toteuttamisen huoletta meille. Kuuntelemme ja täytämme toiveesi mielellämme, jotta saisimme tyytyväisen asiakkaan.

Ota yhteyttä tai lue lisää

Kotitalousvähennys sähkömiehen työstä

Suunnitteletko remonttia? Muista, että tietyistä remonttiin liittyvistä kuluista voi saada kotitalousvähennystä! Remonttiin kuuluvien sähkötöiden hinnasta voi vähentää verotuksessa tietyn osuuden. Vähennyksen saa, kunhan tilatusta työstä on maksettu verot.

Sähkömiehen työstä puolet vähennykseen

Vuonna 2018 kotitalousvähennystä saa enimmillään 2400 euroa/henkilö. Vähennystä saa 50 % sähköasentajan työn hinnasta. Laske kotitalousvähennys arvonlisäverollisesta hinnasta. Huomioi siis, että tarvikkeiden hintojen osuudesta ei saa vähennystä ja työn osuuden omavastuu on 100e. Maksimissaan kotitalous voi saada vähennystä 4800 euroa, koska pariskunnan molemmat osapuolet ovat oikeutettuja vähennykseen. Kotitalousvähennyksen saa joko veronpalautuksena tai sen perusteella voi hakea ennakkoperintäprosentin pienentämistä heti kun vähennykseen oikeuttava työ on maksettu.

Saitko tarpeeksi tietoa asiasta? Kotitalousvähennyksestä voi lukea lisää esimerkiksi täältä.

Tässä vielä esimerkkilaskelma verohyödystä:

Sähköremontti vanhaan omakotitaloon

Kaikki sähköt uusitaan, sähkökeskuksen paikka vaihtuu ja kaapeloinnit vedetään uusiksi.

Lisätään myös lattialämmitystä ja pistorasioita vastaamaan nykyajan tarvetta.

Remontin hinta:7900e
Kalusteet ja tarvikkeet:3300e
Työn osuus:4600e (x0,5 - 100e = 2200e)

Remontin tilaaja saa siis verohyötyä 2200 euroa

Maksaako sähköurakoitsijani veronsa?

Saadaksesi vähennystä varmista, että sähköurakoitsijasi kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Kotitalousvähennyksen ehtona on, että tilatusta työstä on maksettu verot. Jos työn tekijä ei maksa veroja eli ei kuulu ennakkoperintärekisteriin, täytyy työn tilaajan maksaa verot itse. Helpoimmalla pääsee, kun valitsee yrityksen, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin, sillä rekisteriin ei pääse, jos verot ovat hoitamatta. Luotettava sähköurakoitsija löytyy ennakkoperintärekisteristä nimellänsä ja/tai y-tunnuksella. Rekisteriin kuuluminen on helppo tarkistaa esimerkiksi netissä www.ytj.fi -palvelussa. Palvelu on maksuton.

Sähköpalvelut 50Hz on luotettava rekisteröity sähköliike, joka hoitaa velvoitteensa moitteetta.

Ota yhteyttä tai lue lisää

Teemme myös sähköautojen latauspisteiden asennuksia!

Onko kotiisi asettautumassa sähköauto? Meiltä saat sähköauton latauspisteen myös kotiisi turvallisesti asennettuna. Kotilatauspiste on kätevä keino ladata sähköautoa, sillä esimerkiksi yöaikaa voidaan hyödyntää tehokkaasti saaden keskeytymätöntä ajoa päivän rientoihin.

Suunnitteletko vasta sähköauton hankintaa? Lue lisää sähköautojen lataustekniikasta.

Laadukkaat sähkötarvikkeet edullisesti,
saat meiltä esimerkiksi:

  • Vakiokeskukset
  • Asennustarvikkeet
  • Johdot ja kaapelit
  • Kytkimet ja pistorasiat
  • Valaisimet ja lamput
  • Lämmittimet
  • Kiukaat
  • Autolämmityskotelot

Ja paljon muuta!

Sähköpalvelut 50Hz auttaa sinua laadukkaiden sähkökalusteiden valinnassa ja hankinnassa. Laadukkaat osat ovat nopeampia ja yksinkertaisempia asentaa, ne kestävät paremmin ja ovat varmasti turvallisia. Joskus työn tilaajan voi olla vaikea varmistaa, että laite on oikeanlainen kyseiseen paikkaan, käyttöön ja tarkoitukseen. Kun sähköasentaja hoitaa tarvikehankinnat, hän varmistaa, että kaikki tarvittavat osat ja tarvikkeet ovat laadukkaita, yhteensopivia eikä mitään puutu, kun on asennuksen aika. Laadusta säästäminen harvoin johtaa todelliseen säästöön, kun laskelma ulotetaan käytettyyn hankinta- ja asennusaikaan sekä matkakustannuksiin, käyttöiästä puhumattakaan.

Sähköpalvelut 50Hz käyttää asennuksissa aina vain laadukkaita, standardoituja ja turvallisia laitteita ja tarvikkeita.

Yhteydenottto

Remontin tekijät kauttamme

Sähkömiehen lisäksi remonttiin tarvitsee joskus muitakin rakennusalan ammattilaisia. Kauttamme tavoitat esimerkiksi ammattitaitoiset rakennusmiehet. Voit tilata remontin rakennustyöt kätevästi yhteistyökumppaneiltamme. Lisäkustannuksia ei tule vaan neuvomme mielellämme hyvät tekijät tarpeisiisi.

Ota yhteyttä, saat parasta asiakaspalvelua!

Kysy lisää sähköremonttien toteutuksesta Sähköpalvelut 50Hz kanssa! Hoidamme sähköremontit laadukkaasti ja nopeasti Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja lähikunnissa. Toteuta remonttisi kanssamme tai jätä se kokonaan huoleksemme. Valmista tulee aikataulussa ja tyytyväisyystakuulla.

Sähköpalvelut 50Hz - kaikki sähkömiehen palvelut

Meiltä myös sähköasennukset, sähköhuollot, sähkölaitteiden korjaukset ja sähkövikojen korjaukset sekä laadukkaat sähkötarvikkeet. Haluatko sähkömiehen paikalle erityisen ripeästi? Kysy Pikasähköhuoltoa! Soita!
Tavoitat meidät puhelimitse, soita 0400 88 33 86
tai sähköpostitse asiakaspalvelu(at)50hz.fi

Ei-kiireellisissä asioissa palvelemme arkisin klo 7-17

Yhteydenottosivulle
Etusivulle

Soita meille!