Akuutti sähkövika? Tilaa Pikasähköhuolto! Soita 0400 88 33 86!

Sähkömies korjaamassa sähkövikaa
Sähkövian yllättäessä varmista toimivuus ja turvallisuus kodissasi tai kiinteistössäsi tilaamalla sähkömies paikalle!

Sähkövika - viankorjaukset ja huollot Helsinki, Espoo, Vantaa

Sulake paloi taas? Pistorasia ei anna virtaa? Valo ei syty, vaikka katkaisijaa painaa? Monet sähköviat haittaavat työ ja vapaa-ajan elämää, estävät jokapäiväistä toimintaa, työskentelyä ja harrastuksia ja vaikuttavat myös viihtyvyyteen. Ratkaisu halutaan ripeästi, jotta omaa elämää pääsee jatkamaan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Nopeasti palveleva sähköliike lähelläsi on Sähköpalvelut 50Hz.

Viankorjaukset osaavasti ja nopeasti

Teemme sähkölaitteiden ja sähköjärjestelmien viankorjaukset vuosien kokemuksella. Asiakkaitamme ovat kiinteistöjen omistajat, taloyhtiöt ja isännöintiyritykset Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä sekä lähikunnissa.

Sähkövikatilanteessa on tärkeää, että asia hoidetaan mahdollisimman nopeasti. Ammattilainen kartoittaa vian laadun ja laajuuden tuossa tuokiossa. Vikapäivystyksemme selvittää mielellänsä asiaa, ja jos selviää, että vika ei olisikaan sähkövika neuvomme mielellämme eteenpäin, joten voit soittaa rauhassa, jos vasta epäilet sähkövikaa kotonasi tai kiinteistössäsi.

Vikatilanne? - soita 0400-88 33 86!

Sähköpalvelut 50Hz palvelee kaikissa tilanteissa - ota yhteyttä ja varmista toimivuus ja turvallisuus kodissasi tai kiinteistössäsi. Soittaessasi meille sähköalan asiantuntija voi aloittaa vianmäärittelyn saman tien jo puhelimessa. Kokenut ammattilainen osaa kysyä olennaiset kysymykset ja selvittää tilanteesi kiireellisyyden ja mahdolliset vaaratekijät. Hän myös neuvoo tarvittaessa toimenpiteet, joilla rajata vahinkoa.

Sähkömieheltä kannattaa kysyä neuvoa heti vian ilmetessä tai sellaista epäiltäessä. Nopea vianmääritys ja -korjaus ehkäisevät vakavien seurauksien syntyä - pahimmillaan toimimaton sähkölaite tai sähköjärjestelmä aiheuttavat taloudellisia vahinkoja ja jopa henkilövahinkoja. Ota yhteyttä pikaisesti vian ilmetessä tai sitä epäiltäessä - teemme viankorjaukset ammattitaidolla!

Ota yhteyttä tai lue lisää

Sähköasentaja paikalla joustavasti - sopimuksella tai ilman

Keneltä apua, kun sähkövika yllättää? Sähköpalvelut 50Hz palvelee huolto- ja korjausasioissa aina mahdollisimman nopeasti, olitpa sitten sopimusasiakkaamme tai kertaluontoisesti vianmääritystä ja -korjausta tarvitseva yksityis- tai yritysasiakas.

Meiltä voit tilata viankorjaukset Vantaan, Espoon, Helsingin ja Kauniaisten alueella, työaikaan tai päivystystöinä.

Mistä sähköpalot tyypillisesti alkavat?

Suomessa tapahtuu vuosittain yli tuhat rakennuspaloa, joiden alku johtaa virheellisesti korjattuun laitteistoon, vialliseen laitteistoon, huolimattomuuteen ja lasten leikkeihin. Sähkölaitteet on syytä suojata myös kosteudelta ja pölyltä. Huonoon kuntoon menneet sähköasennukset ovat usein syynä sähköpaloon, joskus asennukset on jo alun pitäen tehty hyvän asennustavan vastaisesti jopa virheellisesti ja vaarallisesti. Tilaa asennukset ja muut sähköpalvelut aina luotettavalta sähköliikkeeltä. Luotettavalla sähköliikkeellä on luvat kunnossa, verot maksettu ja asennuksissa noudatetaan sähköturvallisuusmääräyksiä ja hyvää asennustapaa.

Vikojen ja vaaratilanteiden syntyä voit ennaltaehkäistä myös tarkastamalla ja huoltamalla sähköjärjestelmiäsi. Lue lisää sähköhuoltopalveluistamme ja kiinteistön sähköhuoltosopimuksesta, jotta vältyt jatkossa ikäviltä yllätyksiltä, jotka olisit voinut estää.

Kotien ja kiinteistöjen sähköpalvelut sujuvasti!

Me korjaamme sähköviat, asennamme liedet, valaisimet ja muut sähkökalusteet, teemme sähköremontit ja sähkötöitä sisältävät muutostyöt. Älä enää emmi, sillä Sähköpalvelut 50Hz on sähköliike lähelläsi ja palvelemme mielellämme!

Jätä yhteydenotto tai soita! Tavoitat meidät arkisin klo 7-17!

Ota yhteyttä

Halusitko lukea arvokkaan sähkölaitteen korjaamisesta?
Katso: Sähkölaitekorjaukset

Soita meille!