Sähköasennus - Helsinki, Espoo, Vantaa

Teemme kaikki sähköasennukset kodeissa, taloyhtiöissä ja toimitiloissa..
Tiedustelut ja työtilaukset, soita 0400 88 33 86

tai lue lisää asennus-palvelustamme!

Viihtyisä ja toimiva keittiö, laadukkaat sähkökalusteet
Viihtyisässä ja käytännöllisessä keittiössä on laadukkaat sähkökalusteet ja asennustyön on tehnyt ammattilainen.

50Hz - Asennuspalvelu

Kiuas kytkentää vailla? Palat halusta käyttää uutta liettä, mutta kuka sen asentaisi? Tilaa sähkömies meiltä!

Sähköpalvelut 50Hz on osaava sähköasennusliike pääkaupunkiseudulla. Toimipisteemme on keskellä pääkaupunkiseutua, joten meiltä on lyhyt matka Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle.

Olipa asennustyö pieni tai vaativa, saat meiltä sähkötyöt ammattitaidolla. Toteutamme sähköasennustyöt koteihin ja erilaisiin toimitiloihin siististi ja nopeasti. Saat asennuksiin kahden vuoden takuun ja tarvittaessa käyttöopastuksen.

Pienet asennustyöt ja muutostyöt

Tiesithän, että myös pienemmät sähkötyöt vaikkapa valokatkaisijan asennus vaativat aina ammattilaisen tietotaitoa, jotta asennuksesta tulee toimiva ja turvallinen. Me teemme myös pienet sähköasennukset eli älä enää emmi vikavirtasuojapistorasian lisäämistä terassille, vaan kutsu sähkömies käymään. Haluatko lisätä sähköpisteitä tai siirtää niitä? Juuri sitä teemme työksemme. Lisäämme tilaasi valokatkaisijoita, himmentimiä tai muutamme ohjauksia yms. Asennamme myös yksittäiset sähkölaitteet esim. valaisimet. Ota yhteyttä ja kerro mitä tarvitset tai mikä ei mielestäsi toimi toivotusti, ratkaisemme asian tietotaidollamme.

Säästä aikaa ja vaivaa pyytämällä sähköasentajaa tuomaan tarvittavat osat tullessaan. Silloin saat varmasti oikeanlaisen, kyseiseen paikkaan ja tarkoitukseen sopivan osan tai laitteen. Jos vaihtoehtoja on useita, sähköasentajamme esittelee ne mielellään ja voit valita mieleisimmän. Kun jätät tarvikehankinnat ammattilaiselle, voit olla varma, ettei mitään puutu kun asennus alkaa ja kaikki osat ovat yhteensopivia.

Tilaa sähkömies! tai lue lisää

Kodin ja toimitilojen sähköasennukset

Uusi liesi kotiin tai kymmenen suurkeittiöön? Kodin ja liiketilojen kiinteiden sähkölaitteiden asennustyöt vaativat aina sähköalan ammattilaisen. Hoidamme esimerkiksi kiinteiden valaisimien, liesien, kiukaiden ynnä muiden asennuksen. Kokenut sähkömies tekee sähkölaitteiden ja sähkökalusteiden vaihdot ja asennukset ripeästi. Kodin ja toimitilojen sähköremonteista voit lukea lisää täältä.

Autamme laadukkaiden sähkökalusteiden valinnassa ja hankinnassa. Toimittamistamme laitteista tiedät, että ne ovat oikeanlaiset kyseiseen paikkaan, käyttöön ja tarkoitukseen. Saat asennuksen nopeallakin aikataululla, tarvittavat osat ja tarvikkeet ovat yhteensopivia eikä mitään puutu, kun on asennuksen aika. Asennuksille tehdään käyttöönottotarkastus ja kiinteistön omistaja saa tarvittavat tarkastuspöytäkirjat asennuksista.

Suurkeittiön toimitilan sähköasennukset liesiä,
kylmälaitteita ja työvalaisimia
Ammattitaitoinen sähköasentaja toteuttaa turvalliset ja kestävät asennusratkaisut erilaisissa toimitiloissa!

Ota yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

tai soita
0400 88 33 86

Latauspiste sähköautolle?

Onko kotiisi asettautumassa sähköauto? Meiltä saat sähköauton latauspisteen myös kotiin tai toimitilaan turvallisesti asennettuna. Kotilatauspiste on kätevä keino ladata sähköautoa, sillä esimerkiksi yöaikaa voidaan hyödyntää tehokkaasti saaden keskeytymätöntä ajoa päivän rientoihin. Tilaa sähköauton latauspiste täyttämällä yhteydenottolomake tai soittamalla meille 0400 88 33 86!

Meiltä laadukkaat sähkötarvikkeet ja asennuspalvelut helposti ja sujuvasti!

Kauttamme saat laadukkaat sähkötarvikkeet ja sähkökalusteet Suomen suurimpien tukkujen isoista valikoimista. Nykyajan sähkötekniikka vastaa monenlaisiin tarpeisiin käytännöllisyydestä viihtyvyyteen. Halusitpa toimintavarmuutta yrityksesi tuotantotiloihin tai asumismukavuutta kotiisi, meiltä saat sähköteknistä asiantuntemusta.

Mitä tarvitset? Lisää valaistusta, sähköpisteitä, av- ja telepisteitä tai älykästä talotekniikkaa? Anna sähkömiehen auttaa laadukkaiden sähkökalusteiden valinnassa ja hankinnassa. Kun sähköasentajamme hoitaa tarvikehankinnat, hän varmistaa, että kaikki tarvittavat osat ja tarvikkeet ovat laadukkaita, yhteensopivia eikä mitään puutu, kun on asennuksen aika.

Kauttamme saat esimerkiksi:

  • Vakiokeskukset
  • Asennustarvikkeet
  • Johdot ja kaapelit
  • Kytkimet ja pistorasiat
  • Valaisimet ja lamput
  • Lämmittimet
  • Kiukaat
  • Autolämmityskotelot

Ja paljon muuta!

Tiesitkö, että laadukkaat osat ovat nopeampia ja yksinkertaisempia asentaa, ne kestävät paremmin ja ovat varmasti turvallisia. Siksi laadusta säästäminen johtaakin vain harvoin, jos koskaan, todelliseen säästöön. Jos arvioon sisällyttäisi käytetyn hankinta- ja asennusajan, matkakustannukset sekä osan tai tarvikkeen käyttöiän, huomaisi saman kuin osaava sähköasentaja tietää kokemuksestaan eli että laadukas osa on myös taloudellinen valinta.

Sähköpalvelut 50Hz käyttää asennuksissa vain laadukkaita, standardoituja ja turvallisia laitteita ja tarvikkeita.

Ota yhteyttä tai lue lisää

Kestävät ja laadukkaat asennukset

Ammattilaisen toteuttamista asennuksista on iloa ja hyötyä, myös huomenna. Tilatessasi sähköasennukset meiltä, voit luottaa niiden turvallisuuteen. Kun sähkötyöt on tehty hyvän asennustavan mukaan, työn jälki on myös siistiä ja käytetyt ratkaisut kestäviä. Meidän asennuksistamme ei aiheudu turhaa huolta ja päänvaivaa, silloinkaan kun on aika huoltaa tai uudistaa samaa kohdetta. Muistathan silti pitää sähkölaitteistosi kunnossapidon mallillaan, sillä sähkölaitteisto rakennetaan kuluvista osista.

Tarvitsetko huoltopalveluita kiinteistösi sähkölaitteistolle? Ota yhteyttä tai lue lisää: Sähköhuoltopalvelut

Ammattitaitoinen sähköasennusliike

Sähköpalvelut 50Hz on ammattitaitoa yhteydenoton päässä! Toteutamme kiinteistöjen sähköasennustyöt Helsingin, Vantaan, Espoon ja Kauniaisten alueelle. Olemme kokeneita ja osaavia, joten monenmoisten sähköasennusten toteutus sujuu meiltä ripeästi.

Tilaa sähkömies

Ota yhteyttä - saat parasta asiakaspalvelua!

Sähköpalvelut

Meiltä saat muutkin kiinteistön sähköpalvelut kuten sähköhuollot ja viankorjaukset sekä remontit ja saneeraukset. Korjaamme myös arvokkaita sähkölaitteita. Panostamme nopeaan palveluun kaikessa toiminnassamme, mutta kiiretilanteisiin voit tilata myös erityisen Pikasähköhuoltopalvelun. Soittele, tavoitat meidät arkisin klo 7-17!

Ota yhteyttä

Halusitko lukea muista palveluistamme?
Katso: Sähköpalvelut


Vastuullinen sähköliike

Sähköpalvelut 50Hz on vastuullinen sähköliike. Vastaamme kaikista tekemistämme sähkötöistä: asennuksista, huoltotöistä ja korjauksista. Noudatamme sähköturvallisuusmääräyksiä ja hyvää asennustapaa, mikä tarkoittaa, että työn jälki on siistiä, käytetyt ratkaisut asianmukaisia ja kohteeseen seuraavaksi saapuvan ei tarvitse pelätä ikäviä yllätyksiä. Asennuksiimme saat kahden vuoden takuun.

Soita meille!