Sähköliikkeen työntekijä huoltaa kiinteistön sähköohjauksia
Sähköpalvelut 50Hz tekee sähkölaitteistojen huollot pääkaupunkiseudulla.

Kiinteistön sähköhuoltopalvelut Vantaa, Espoo, Helsinki

Pyöriikö bisneksesi, vaikka sähkölaitteistoon tulisi vika? Kuka huoltaa kiinteistöjesi sähköjärjestelmiä ja tarkistaa niiden kunnon? Sähköpalvelut 50Hz on edullinen sähköhuoltoliike lähelläsi. Tarjoamme sähköhuoltopalvelua yksityisille, taloyhtiöille ja yrityksille. Meiltä saat huolettoman kiinteistön sähköhuoltosopimuksen. Sopimuksella voit ulkoistaa kiinteistöjesi sähkölaitteistojen kunnossapidon ja huoltamisen meille. Meillä on monipuolista kokemusta mm. liike- ja toimistokiinteistöjen sähkötekniikasta. Kysy lisää!

Kiinteistön sähköhuoltosopimus

Tiedätkö missä kunnossa sähkölaitteistosi on? Muista että sähkötekniikka on rakennettu kuluvista osista ja komponenteista. Liitokset löystyvät, kontaktorit kuluvat, releet väsähtävät. Kulumiseen vaikuttaa sähkölaitteiston käyttö ja käyttöympäristö. Sähkölaitteisto vaatii seurantaa, huoltoa ja korjausta. Kiinteistön sähköhuoltosopimus on vaivaton ja edullinen tapa varmistaa, että sähkölaitteiston kunnossapito ja huoltaminen toteutuu laadukkaasti ja asiantuntemuksella. Kiinteistön sähköhuoltosopimukseen sisällytetään kiinteistöjesi sähkölaitteistot ja määritellään asianmukaiset kunnossapitomenetelmät eri sähköjärjestelmille ja seurantakohteille. Lisäpalveluna sopimukseen saa Pikasähköhuoltopalvelun. Sopimuksella saat käyttöösi monipuolisen asiantuntemuksemme sähkötekniikasta liike-, toimisto- ja asuinkiinteistöissä.

Pikasähköhuoltopalvelu

Haluatko palvelua nopeasti? Sähköpalvelut 50Hz tarjoaa kiinteistön sähköhuoltosopimuksen lisäpalveluna Pikasähköhuoltoa. Palvelu takaa sähkömiehen tarvittaessa paikalle nopeasti olipa kyse huolto-, asennus- tai korjaustarpeesta. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä tai lue lisää

Häiriötöntä toimintaa liiketoiminnan tueksi

Tuliko sähkölaitteistoon vika aivan yllättäen? Hoitamaton sähkölaitteisto ei aina oireile näkyvästi. Sähkölaitteiston vika yllättääkin yleensä silloin kun laitteiston kunnon seuranta on hoidettu huonosti tai laiminlyöty. Epäkunnossa oleva sähkölaitteisto on vaarallinen ja voi aiheuttaa taloudellista harmia huonon toimintavarmuuden takia. Kaikki sähkölaitteistot vaativatkin seurantaa ja huoltoa sekä ajoittaista korjausta tai uudistamista pysyäkseen turvallisina ja varmoina käyttää. Sähköpalvelut 50Hz on hyvä ja kokenut sähköhuoltoliike pääkaupunkiseudulla. Asiakkaitamme ovat yritykset ja yksityiset, joille tarjoamme monipuoliset sähköpalvelut huolloista viankorjauksiin ja asennuksiin. Ennaltaehkäise yllättävät vikatilanteet hankkimalla sähköhuoltopalvelut luotettavasta sähköliikkeestä esim. meiltä. Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Huoltopalvelut kiinteistösi sähkölaitteistolle

Olipa kiinteistösi myymälätila, toimisto, teollinen tila, suurkeittiö tai asuintalo saat meiltä ammattitaitoista huolto-ja kunnossapitopalvelua. Erilaiset kiinteistöt tarvitsevat erilaisia huoltopalveluja. Sähköpalvelut 50Hz huoltaa kokeneesti esimerkiksi sähkökeskukset, ryhmäkeskukset, ohjauskeskukset, lämmittimet ja valaistusjärjestelmät jne. Kiinteistön sähköjärjestelmät kannattaa tarkastuttaa ammattilaisilla aina kun koneiden tai tehtyjen asennusten kunto antaa epäilyksiä niiden turvallisuudesta ja käyttövarmuudesta.

Tilaa sähköhuolto

Sähköpalvelut 50Hz palvelee kokemuksella Vantaan, Espoon, Helsingin ja esimerkiksi Kauniaisten alueella. Palvelemme mielellämme kaikissa sähköurakointiin liittyvissä kysymyksissä. Kysy lisää tai lähetä tarjouspyyntö tulemaan!

Meiltä myös sähköasennukset, sähköremontit ja -saneeraukset, sähkölaitteiden korjaukset ja sähkövikojen korjaukset sekä laadukkaat sähkötarvikkeet. Haluatko sähkömiehen paikalle erityisen ripeästi? Kysy Pikasähköhuoltoa! Soita! Tavoitat meidät arkisin klo 7-17!

Myös päivystyspalvelu 24h, soita 0400 88 33 86!

Ota yhteyttä

Soita meille!