Sähkömies mittaa jännitettä laitekorjauskeikalla
Sähköpalvelut 50Hz - Nopeat korjaus ja huoltopalvelut sähkölaitteille!

Sähkölaitekorjaukset Vantaa, Espoo, ja Helsinki sekä lähialueet

Kuka suorittaa kokeneesti sähkölaitekorjaukset Vantaan, Espoon tai Helsingin alueella? Hyvä sähköliike lähelläsi on Sähköpalvelut 50Hz. Teemme sähkölaitteiden korjaukset pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla. Toimipisteemme on keskellä pääkaupunkiseutua ja asiakkaitamme ovat yksityiset ja yritykset Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä. Sähköpalvelut 50Hz hoitaa kiinteistöjen sähkölaitteiden ja sähköjärjestelmien korjaukset laadukkaasti huomioiden käyttöiän, korjattavuuden ja turvallisuuden. Meihin voit ottaa yhteyttä rohkeasti kaikissa sähkölaitteisiin liittyvissä ongelmissa.

Sähkölaite rikki, korjaus vai uusi tilalle?

Onko kiukaassa vastus pimeänä? Huippuimurissa vikaa? Olipa kyseessä millainen sähkölaite tahansa ja kuinka pieni tai vaativa työ, me hoidamme asian paikanpäällä tai tilaten tarvittavat osat nopeina toimituksina. Kokenut sähkölaitekorjaaja määrittelee vian ja osaa suositella parasta ratkaisua ongelmaan tai tilanteeseen. Sähkölaitteen korjaaminen voi olla kannattavaa ja taloudellisesti järkevää, toisaalta paras ratkaisu voi olla vaihtaa laite tai järjestelmä kokonaan uuteen. Sähköalan ammattilaisina vastaamme mielellämme esille tuleviin kysymyksiin ja ratkaisemme ongelmat järkevällä ja taloudellisella tavalla.

Käänny puoleemme etsitpä sitten vaivatonta tai edullista sähkölaitekorjauspalvelua, sillä meiltä saat joka tapauksessa molemmat. Yhteydenotto on nopeaa ja helppoa, soita tai jätä viesti!

Ota yhteyttä tai lue lisää

Onko viallinen sähkölaite vaarallinen?

Sähkölaitteen epätavallinen toiminta voi johtua sähkölaitteeseen tulleesta viasta. Sähkölaite aiheuttaa toistuvasti sulakkeen palamisen, valaisin on alkanut hurista, sähkölaitteesta kuuluu epämääräisiä ääniä, valot vilkkuvat tai himmenevät tai laite jopa käryää. Tai entä jos laite antaa toistuvasti sähköiskun tai lyö valokaaren? Edellä mainitut esimerkit kertovat, että sähkölaitteiston toiminnassa kaikki ei ole kunnossa.

Vika voi olla syntynyt huomaamatta, jos laitteeseen on päässyt kerääntymään esim. pölyä tai kosteutta. Joskus vika voi syntyä laitteeseen osuneesta iskusta ja jotkin laitteet voivat vikaantua, jos niihin kohdistuu paljon mekaanista rasitusta. Oikeanlainen käyttö ja oikeanlainen käyttöympäristö sekä tarpeellinen huoltaminen ehkäisee vikojen syntymistä.

Tärkeää on kuitenkin tiedostaa, että vikaantunut sähkölaite on vaarallinen. Esimerkiksi sähköliedessä on suuri virta ja lieden vikaantuessa voi paljon olla kiinni asennuksenkin laadusta. Mitä vähemmän voi luottaa esimerkiksi keittiön sähköasennusten turvallisuuteen, sitä nopeammin kannattaa vikaan reagoida ja kutsua sähkömies paikalle tarkastamaan tilanne. Vikaantuneista sähkölaitteista voi aiheutua esimerkiksi sähköisku tai syttyä sähköpalo, joten sähkölaitteiden kuntoa on syytä seurata ja ongelmien ilmetessä täytyy varmistua siitä, että laitteen käyttö on turvallista.

Kodinkoneiden ja sähkölaitteiden korjauspalvelu

Epäiletkö, että kodinkoneessasi olisi jokin vika? Vai eikö laite toimi lainkaan? Korjaamme monipuolisesti erilaisia kodinkoneita aina kiukaisiin, lämmittimiin, jääkaappeihin ja pakastimiin saakka. Olet saattanut panostaa laatuun eikä laitteen tai kalusteiden uusiminen ole vielä ajankohtaista tai tarpeellista. Laadukas tai arvokas kodinkone kannattaa aina korjauttaa, jos se on mahdollista. Jos sähkölaitteeseen täytyy vaihtaa osia, saat ne edullisesti ja nopeasti kauttamme. Korjaajalla on kokemusta ja ammattitaitoa valita hyviä ja laadukkaita varaosia ja sähkötarvikkeita, mikä tietää ajan- ja rahansäästöä joka tilanteessa.

Jotta kodin sähkölaitteet pysyisivät kunnossa, kannattaa kiinnittää huomiota oikeanlaiseen käyttöön, sekä oikeanlaisiin olosuhteisiin ja käyttöympäristöön. Muista myös säännöllinen puhdistus tarvittaessa. Äläkä tee omia virityksiä.

Jääkaappien ja pakastimien termostaatin vaihto

Tiesitkö, että jääkaappien ja pakastimien termostaatit voidaan joutua vaihtamaan laitteen elinkaaren aikana? Jäätyykö ruoka jääkaapissasi, pilaantuvatko ne siellä ennen aikojaan vai lakkasiko jääkaappi tai pakastin toimimasta kokonaan? Termostaatti on oleellisessa asemassa, sillä se säätelee lämpötilaa haluttuun asteeseen kytkemällä jäähdytyslaitteen päälle ja pois. Termostaatti on kulutusosa ja tarve vaihtoon saattaa ilmetä jossain vaiheessa. Termostaatin vaihtaminen tulee huomattavasti edullisemmaksi kuin uuden laitteen osto. Ota meihin yhteyttä, teemme vianmäärityksen ja korjaamme viat kätevästi paikan päällä.

Ota yhteyttä tai lue lisää

Huippuimurien moottorien ja hihnojen vaihdot

Pitääkö huippuimurisi kummallista ääntä vai eikö se toimi lainkaan? Teemme myös talojen huippuimureihin kohdistuvat huolto-, korjaus- ja asennustyöt. Vaihdamme huippuimurien moottorit, hihnapyörät, laakerit ja hihnat tai vaihdamme tarpeen tullen koko paketin. Korjautamme rikkoutuneet huippuimurien moottorit yhteistyöyrityksessämme kilpailukykyiseen hintaan.

Kodin sähkölaitteiden uusiminen

Kun tahdot uusia kotisi kiinteitä sähkölaitteita tai vaikka lisätä kokonaan uusia sähkökalusteita, muistathan, että asennustyöt vaativat aina sähköalan ammattilaisen. Esimerkiksi kiinteät valaisimet, liedet, kiukaat ja pienemmät sähkökalusteet valokatkaisijasta valosäätimiin vaativat aina ammattilaisen tietotaitoa, jotta asennuksesta tulee toimiva ja turvallinen. Kokenut ammattilainen tekee sähkölaitteiden ja sähkökalusteiden vaihdot ja asennukset ripeästi.

Meiltä saat tarvittaessa apua laadukkaiden sähkökalusteiden valinnassa ja hankinnassa. Voit olla varma, että laite on oikeanlainen kyseiseen paikkaan, käyttöön ja tarkoitukseen. Lisäksi varmistamme, että kaikki tarvittavat osat ja tarvikkeet ovat yhteensopivia eikä mitään puutu, kun on asennuksen aika. Asennuksille tehdään käyttöönottotarkastus ja kiinteistön omistaja saa tarvittavat tarkastuspöytäkirjat asennuksista.

Asentajamme osaa myös neuvoa, suunnitella ja toteuttaa asiakkaan toivomia muutostöitä liittyen sähkölaitteiden ja sähkökalusteiden sijoittamiseen asunnossa tai muuhun muutostarpeeseen.

Ota yhteyttä

Sähköpalvelut 50Hz suorittaa sähkölaitekorjaukset nopeasti Vantaan, Espoon ja Helsingin alueella. Palvelemme mielellämme, aina toimimattoman sähkölaitteen tilalle ei kannata hankkia uutta, vaan ammattilaisena korjaamme sähköjärjestelmät ja -laitteet kuntoon.

Haluamme olla pääkaupunkiseudun paras sähköliike ja siksi ongelmasi ratkaisu on meille tärkeää. Ota yhteyttä!

Meiltä myös sähköasennukset, sähköremontit ja -saneeraukset, sähköhuollot ja sähkövikojen korjaukset sekä laadukkaat sähkötarvikkeet. Haluatko sähkömiehen paikalle erityisen ripeästi? Kysy Pikasähköhuoltoa! Soita! Tavoitat meidät arkisin klo 7-17!

Myös päivystyspalvelu 24h, soita 0400 88 33 86!

Ota yhteyttä

Soita meille!