Liesivahti + asennus Helsinki, Espoo, Vantaa

Teemme kaikki sähköasennukset kodeissa, taloyhtiöissä ja toimitiloissa.

Tiedustelut ja työtilaukset, soita 0400 88 33 86

50Hz - Liesivahdin asennuspalvelu

hellavahti, liesiturva

Meiltä saat liesivahdit asennettuina kotiin tai toimitiloihin Helsingin, Vantaan, Espoon ja Kauniaisten alueelle. Laadukas ja helppokäyttöinen liesivahti oikein asennettuna varmistaa turvallisuutta, siksi kannattaa kääntyä puoleemme. Ota yhteyttä!

Turvassa kotona

Jäikö liedessä levy päälle? Paloiko ruoka pohjaan? Meiltä saat laadukkaat liesivahdit asennettuina. Liesivahti tuo turvaa kotiin ehkäisemällä esimerkiksi unohduksesta aiheutuvia tulipaloja. Monet haluavat liesivahdin ikääntyvän omaisensa kotiin, sillä alkavat muistisairaudet lisäävät unohtelun riskiä. Liesivahti voikin ylläpitää mielenrauhaa myös muiden kuin käyttäjiensä elämässä.

Liesivahteja on erilaisia. Meiltä saat perusmallisia liesivahteja, joissa lieden päälläoloaikaa rajoittaa ajastin. Ajastimeen voi asennettaessa valita käyttäjälle sopivan ajan. Opastamme tarvittaessa liesivahdin käyttöön.

Jos halutaan sulkea erikseen pois myös lieden ylikuumenemisvaara kannattaa asennuttaa malli, jossa on ajastimen lisäksi myös lämpöanturi. Kerro meille tarpeesi, neuvomme oikeanlaisen laitteen valinnassa.

Meiltä saat tarvikkeet ja kalusteet Suomen suurimpien sähkötarviketukkujen valikoimista. Suosittelemme sinulle laadukkaita tarvikkeita, jotka on helppo asentaa ja joita on helppo käyttää. Asennamme vain laadukkaita laitteita, koska haluamme tyytyväisiä asiakkaita.

Huom! Meiltä saat luonnollisesti liesiturvia myös toimitiloihin asennettuina.

Kysy lisää asentajalta!

Tilaa sähkömies

Ota yhteyttä - saat parasta asiakaspalvelua!

Sähkömiehen palvelut

Kiinteistöjen sähköpalvelut kuten sähköhuollot ja viankorjaukset sekä remontit ja saneeraukset saat kätevästi meiltä. Panostamme nopeaan palveluun kaikessa toiminnassamme, mutta kiiretilanteisiin voit tilata myös erityisen Pikasähköhuoltopalvelun. Soittele, tavoitat meidät arkisin klo 7-17!

Ota yhteyttä

Halusitko lukea muista palveluistamme?
Katso: Sähköpalvelut


Vastuullinen sähköliike

Sähköpalvelut 50Hz on vastuullinen sähköliike. Vastaamme kaikista tekemistämme sähkötöistä: asennuksista, huoltotöistä ja korjauksista. Noudatamme sähköturvallisuusmääräyksiä ja hyvää asennustapaa, mikä tarkoittaa, että työn jälki on siistiä, käytetyt ratkaisut asianmukaisia ja kohteeseen seuraavaksi saapuvan ei tarvitse pelätä ikäviä yllätyksiä. Asennuksiimme saat kahden vuoden takuun.

Soita meille!